Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Tietoa meistä

Mikä on Tacci?


Tacci on Second Hand myymälä verkossa ja kivijalkaliike Haminassa. Meillä on laaja käytettyjen vaatteiden valikoima, myymme korkealaatuisia, ehjiä ja siistejä käytettyjä vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja.  Vaatteiden kunto ja hyvälaatuisuus ovat meille tärkeitä, valikoimassamme on ajanmukaisia vaatteita sekä retrolöytöjä.


Taccin valikoimista löydät niin merkkiherkkuja kuin myös arkipäivän vaatteita. Kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet ovat huolellisesti käsintarkastettuja ja tarkat kriteerimme täyttäviä. Tuotteet ovat siistejä ja täysin ehjiä.


Tavoitteenamme on hinnoitella tuotteet kuluttajaystävällisesti.


Kestävä kuluttaminen on tämän päivän ekoteko ja hyvä teko tulevaisuutta ajatellen. Nykypäivänä kierrättäminen on tärkeää ja meidän kauttamme vaate pääsee uudelleen käyttöön.


Tänä päivänä suuri osa suomalaisten vaatteista on ollut käyttämättömänä kaapissa pidemmän aikaa. Taccin kautta voit kierrättää vaatteesi helposti. Ostamme hyväkuntoisia ja nykymuodin mukaisia naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita.


Varastomme sijaitsee Haminassa myymälämme yhteydessä.Kuvassa Haminan myymälämme, jossa myös itsepalvelukirpputori.


Maksutavat