Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Opas ostajalle

Tacci verkkokauppa on kuin mikä tahansa verkkokauppa, jossa käytettyjen vaatteiden ostaminen on helppoa. Voit asioida kaupassamme vaikka omalta sohvaltasi milloin tahansa.


Taccin valikoimista löydät harvinaisempia merkkiherkkuja kuin myös vaatteita jokapäiväiseen käyttöön. Valikoimissamme siis on laadukkaampia merkkituotteita, mutta annamme myös nykypäivän pikamuodille uuden elämän second handinä edullisin hinnoin.

 

Uusia tuotteita lisäämme jatkuvasti valikoimiimme.


Olemme yrittäneet tehdä asiakasystävällisen hakemiston vaatteille. Suodattimia käyttämällä löydät helposti sinua kiinnostavat tuotteet. Löydät vaatteet myös merkin tai koon perusteella. Kokeile myös käyttää hakua.


Myymämme tuotteet ovat kaikki huolella käsintarkastettuja ja tarkat kriteerimme täyttäviä. Tuotteet ovat siistejä ja täysin ehjiä. Tuote kuvataan sellaisenaan kun olemme sen vastaanottaneet. Huomioithan ettemme pese vaatteita.


Kuntoluokituksen olemme myös pitäneet simppelinä.


UUSI - Valikoimissamme on paljon uusia vaatteita, joissa on vielä kaupan laput kiinni.

UUDENVEROINEN - Tuote on kunnoltaan käyttämättömän oloinen, todella siistissä, virheettömässä kunnossa.

HYVÄ - Tuote on yleisilmeeltään siisti ja täysin ehjä. Jos tuotteessa ja sen kunnossa on mainittavaa, kerrotaan se tuotekuvauksessa.


Tarjoamme monipuoliset ja luotettavat maksutavat. Ostoksillasi on 14 pv palautusoikeus. Postitse palautetuista vähennämme käsittelykulun 5.90. Myymälään palautukset veloituksetta. Tilauksen summaa ei palauteta mikäli paketti jää noutamatta.

Maksutavat