Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Myy meille

Ohjeita vaatteiden myyntiin.Tällä hetkellä emme osta vaatteita. Ilmoitamme heti kun tämä toiminta jälleen käynnistyy. Myyminen meille on helppoa ja vaivatonta ilman pitkää odottelua. Lähetä meille tai tuo myymälään itsellesi tarpeettomat vaatteet, kengät ja laukut, saat meiltä kertakorvauksen koko paketista kun olemme arvioineet lähetyksen. Ei pitkiä myyntiaikoja eikä tarvitse odotella tuotekohtaisia tilityksiä.

Otamme vastaan hyväkuntoisia ja nykymuodin mukaisia naisten, miesten ja lasten vaatteita. Sekä asusteita, kenkiä ja laukkuja. Meillä on tilaa myös vintagemuodille. Vastaanotamme ainoastaan ehjiä ja puhtaita sekä mielellään tuoksuttomia vaatteita. Tarkistathan ettei vaatteissa ole lemmikkieläinten karvoja. Emme ota vastaan turkistuotteita, alusvaatteita, mainosasuja.


Kun sinulla olisi meille mahdollinen vaatelähetys, lähetä meille ensin sähköpostia osoitteeseen myynti@tacci.fi. Kerro vaatteista vähän ja lähetämme sinulle postituskoodin, jolla voit meille pakettisi lähettää veloituksetta. Yhden lähetyksen paino korkeintaan 10 kiloa. Paketin pitää olla hyvin kuljetuksen kestävä. Tarkistathan ennen lähettämistä, että vetoketjut toimivat ja kaikki napit ovat tallella. Muista laittaa pakettiin mukaan yhteystietosi; nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Voit myös sovittaessa tuoda vaatepaketin suoraan Tacciin. Kaikista käsittelyyn tulevista vaatelähetyksistä perimme käsittelykulun 9,90 €/erä.


Pyrimme ilmoittamaan tarjouksen kahden viikon sisällä paketin saapumisesta Tacciin. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen tuotteet siirtyvät Taccin omistukseen. Jos tarjoukseen ei reagoida 14 vrk:n sisällä tuotteet siirtyvät Taccin omistukseen. Mikäli et hyväksy tarjoustamme, lähetämme paketin sinulle takaisin 14,90 €/käsittelykuluja ja postikuluja vastaan. Kulut on aina maksettava ennen tuotteiden takaisinlähetystä. Mikäli tuot vaatepaketin meille suoraan Tacciin, etkä hyväksy tarjoustamme veloitamme käsittelykuluja 9,90 €/erä. Jos haluat tuotteet takaisin, joita emme hyväksy verkkokauppaan, on ne noudettava 14 vuorokauden sisällä muutoin ne siirtyvät Taccin omistukseen.

Korvauksen vaatteista katsomme aina tapauskohtaisesti. Siihen vaikuttaa vaatteiden merkki, kunto, ajanmukaisuus. Mikäli lähetyksessä on sellaisia tuotteita joita emme hyväksy myyntiin, toimitamme ne eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Kierrätä kätevästi ja tee omalta osaltasi pieni ekoteko.

Maksutavat